Kurs klasyfikatora grzybów świeżych

 

Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn. 17 maja 2011r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu
lub produkcji przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień
klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy (Dz. U z 2011r. Nr 115 poz. 672)

 

Organizator i miejsce kursu:

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy „Montana”
Grand Tours, Handel-Turystyka, Zbigniew Gray
64-200Wolsztyn, Karpicko ul. Wczasowa 73, woj. wielkopolskie
tel. (68) 347-15-02
fax (tel.) (68) 384-38-51
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Wymagane wykształcenie:
co najmniej gimnazjum (dawne podstawowe)
Czas trwania kursu :
3 dni


Zgłoszenia i informacje dot. kursu:
tel.: (61) 854 48 46 lub 61 854 48 13
e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


(w zgłoszeniu należy podać imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)